Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kursist på motionsholdet XXL-kvindefitness ved FOF Aarhus

XXL-kvindefitness

XXL-kvindefitness

Løft din energi med fornyet kraft gennem et varieret og afvekslende træningsprogram, hvor du får godt gang i hele kroppen. Vi arbejder blandt andet med kondition, styrke, balance og kropsbevidsthed  og med bevægelsesglæde, motivation og sammenhold. Træningen giver energi, velvære og lethed – og der er garanteret sved på panden og smil på læben. Der er plads til grin, snak, masser af udfordringer og effektivitet samtidig med, at der er fokus på teknik, effektivitet og fuldførelse.

Holdet er for kvinder i alle aldre, og det er især tilpasset lettere overvægtige til store piger. Vi anbefaler, at du træner i bevægeligt tøj, og opfordrer dig til at medbringe indendørstræningssko og en vandflaske. I løbet af træningen vil der være indlagt små, korte pauser. Vi træner sammenlagt i en time og ti minutter.