Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
 'Mor og barn træning i naturen' hos FOF Aarhus, underviser Dorte Wahlberg

Mor/baby - Træning i naturen

Mor/baby - træning i naturen

Kom i fysisk og mental efterfødsels-form under åben himmel! 
Den smukke natur i Riis Skov sætter rammen for en afvekslende og inspirerende træning for dig og din baby. Undervejs er der fokus på bækkenbund, balance, konditions- og styrketræning. Børnene er med som en naturlig del af træningen. 

Natur gi’r sundhed – styrk din fysiske og mentale sundhed med motion i naturen

Naturen gi’r vind i håret, smil på læben, røde kinder og sved på panden. Den kan det hele...

Naturens varierende terræn opfordrer til fysisk aktivitet.  Vi både bevæger os mere og mere varieret når vi træner udendørs, sammenlignet med indendørs. Kravet til bl.a. balance og stabilitet er større og naturens uforudsigelighed gør at ikke to træningsseancer ligner hinanden.

Motion i naturen er dog andet og mere end blot træning. Når du mærker vinden i håret, kulde om næsen eller solens stråler påvirkes du sanseligt foruden at der sker en lang række biologiske reaktioner i din krop. F.eks. har sollyset en positiv indvirkning på depression og søvnproblemer, og selv korte ophold udendørs kan reducere puls og muskelspændinger, skabe et stabilt blodtryk og øge optagelsen af D-vitamin.

I naturen og FOF er der plads til alle!