Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra 'Mor og barn træning i naturen', underviser Dorte Wahlberg

Mor/baby - Træning i naturen

Mor/baby - træning i naturen

Kom i fysisk og mental efterfødsels-form under åben himmel! 
Den smukke natur i Riis Skov sætter rammen for en afvekslende og inspirerende træning for dig og din baby. Undervejs er der fokus på bækkenbund, balance, konditions- og styrketræning. Børnene er med som en naturlig del af træningen. 

Natur gi’r sundhed – styrk din fysiske og mentale sundhed med motion i naturen

Naturen gi’r vind i håret, smil på læben, røde kinder og sved på panden. Den kan det hele...

Naturens varierende terræn opfordrer til fysisk aktivitet.  Vi både bevæger os mere og mere varieret når vi træner udendørs, sammenlignet med indendørs. Kravet til bl.a. balance og stabilitet er større og naturens uforudsigelighed gør at ikke to træningsseancer ligner hinanden.

Motion i naturen er dog andet og mere end blot træning. Når du mærker vinden i håret, kulde om næsen eller solens stråler påvirkes du sanseligt foruden at der sker en lang række biologiske reaktioner i din krop. F.eks. har sollyset en positiv indvirkning på depression og søvnproblemer, og selv korte ophold udendørs kan reducere puls og muskelspændinger, skabe et stabilt blodtryk og øge optagelsen af D-vitamin.

I naturen og FOF er der plads til alle!