Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Botanisk Have i Aarhus, rygestopkursus ved FOF Aarhus

Ryge- og snusstoprådgivning - I naturen

Ryge- og snusstoprådgivning - I naturen

Ønsker du at stoppe med at ryge, dampe, bruge snus eller lignende, er dette gratis kursus måske noget for dig. Dette forløb foregår udenfor i den skønne natur, og du skal kunne gå 30 min. i et moderat tempo.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor du vil møde andre, der ligesom dig også ønsker at blive røg- eller snusfri.

De første gange forberedes stoppet, og du vil blandt andet få en større forståelse af din afhængighed samt viden om nikotinerstatning, abstinenser og hvordan du bedst kan håndtere den trang, der opstår i forbindelse med et ryge- eller snusstop.

Der vil være en fælles stopdato mellem 2. og 3. mødegang, hvor det forventes, at man gør sit bedste for at stoppe. Rådgiveren skal nok sørge for, at alle er godt forberedt til stopdagen.

Under hele forløbet er der mulighed for gode snakke, inspirerende faglige oplæg og erfaringsudveksling. De sidste mødegange er der fokus på at fastholde ryge- eller snusstoppet både på kort og på lang sigt.

Det er gratis at deltage, og det er et tilbud til alle, der bor i Aarhus Kommune.

Rygestoprådgivningen foregår i et samarbejde mellem Folkesundhed Aarhus og FOF Aarhus.