Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Undervisning i node- og hørelære ved FOF Aarhus, underviser Louise Langston

Klassisk komposition

Klassisk komposition

På kurset arbejder vi med at skabe og forme musik. Det kan enten være i forhold til at komponere din egen musik fra bunden eller omarrangere et eksisterende værk. Vi vil arbejde med forskellige kompositionsbenspænd, snakke om arrangement og instrumentering og arbejde med, hvordan din musik får det udtryk, du søger. Der vil være fokus på udvikling og optræning i en bred palet af musikalske færdigheder og discipliner indenfor følgende:

  • Musikhistorie
  • Teori/nodelære
  • Satsteknik, opbygning og formlære
  • Instrumentation
  • Personlig sparring på egne stykker

Vi arbejder med konkrete opgaver, som indeholder alle ovennævnte discipliner, og du vil få et skræddersyet forløb, hvor du bliver meget klogere på, hvordan du selv kan arbejde med komposition.

Det er ikke et krav, at du i forvejen har kendskab til noder eller musikteori. Du vælger også selv om du vil arbejde i et nodeprogram på computeren, fx Sibelius eller om du foretrækker at skrive i hånden på nodepapir. Du skal selv medbringe enten computer med et nodeprogram eller nodepapir og blyant/tus.

Maks. antal deltagere: 10