Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af 'De glade amatøres kor', et kor under ledelse af korleder Jakob Nielsson, FOF Aarhus

De glade amatørers kor

De glade amatørers kor

Vær med i et kor, hvor vores primære mål at have det sjovt med at synge flerstemmige korsatser! Vi kommer omkring meget forskelligartet kormusik, og sideløbende arbejder vi med at forbedre sangteknik og koret som helhed.

Alle aldersgrupper og stemmetyper er velkomne. Koret består af en god blanding af begyndere og øvede, og det er derved et godt kor at udvikle sig i. Man behøver hverken have en stor stemme eller erfaring med korsang eller nodelæsning, men man skal kunne synge rent.

I koret er der altid godt humør, kage/snacks i pausen og plads til alle niveauer - har du aldrig sunget i kor før, eller er det mange år siden sidst, så skal du ikke være bange for at synge med i koret her!

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.