Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Sangundervisningstime ved FOF Aarhus underviser Birgitte Mortensen

Sang - letøvede

Sang - letøvede

Tag med på kursus i sang for letøvede, og arbejd intensivt med din sangstemme. 

Vi arbejder på holdet med vejrtrækning, støtte, klang, frasering og dynamik i varierende genrer, fx danske sange, pop, rock, jazz, soul, viser, musical og rytmiske sange. Tilgangen er holistisk, hvilket vil sige, at vi har indlevelse, teknik og krop i fokus. Indholdet er meget varierende fra gang til gang, og strukturen kan derfor se meget forskellig ud. Hver gang vil vi dog starte ud med en grundig stemmeopvarmning, hvor vi også har fokus på afspænding og aktivering af kroppen.

Som deltager på holdet vil du:

  • opnå et større kendskab til din egen stemme. 
  • få trænet sangteknik, din "sangerkrop", formidling og indlevelse i sang.
  • blive øvet i bevægelse og rytme (herunder fx afrobrasilianske og afrikanske sange).
  • lære at improvisere, synge solo (hvis du har mod på det) samt flerstemmig sang.
  • lære at turde mere og komme helt ud i hjørner og afkroge af stemmen.
  • opleve en afslappet stemning, hvor vi fordyber os, hygger os og griner sammen.

Forudsætninger for deltagelse

Sang - letøvede henvender sig til dig, der har sunget før, men gerne vil udfordres. Du skal helst have lidt erfaring med at holde en stemme, da vi ofte synger tostemmigt. 

Praktisk information

Der vil maks. være 6 deltagere på holdet. Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

PrøvetimeEr du i tvivl om valg af niveau - om du f.eks. skal vælge et begynder- eller fortsætterhold, - så er det en god idé at melde dig til en Prøvetime i sang, som afholdes af vores erfarne sanglærere før sæsonstart.