Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kvinder der synger i kor på kursus ved FOF Aarhus

Sangteknik 2

Sangteknik 2

Ved at skabe en bevidsthed om det sangtekniske, der ligger bag det at synge, vil du kunne forbedre din måde at synge på samt undgå stemmeskader. Når du synger, sker det på baggrund af en masse aktivitet i kroppen. Meget af det sker automatisk uden, at vi tænker over det, men ved at skabe en bevidsthed om det sangtekniske, vil du få en langt større kontrol over din krop og stemme, og dermed vil du kunne præge, hvordan du gerne vil have din stemme og sang skal lyde.

Weekendkurset vil fungere godt som supplement til vores øvrige sangkurser, hvor der måske ikke altid er tid og mulighed for at inddrage så meget sangteknik.

Dette kursus er et fortsætterkursus, så det er målrettet dig, der har været på vores kursus begynderkursus i Sangteknik eller allerede ved lidt om sangteknik andetsteds fra. 

Max 6 deltagere.

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.