Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Bulgarsk sprogundervisning i FOF Aarhus

Bulgarsk

Lær bulgarsk og udforsk en rig kulturarv

I det østlige hjørne af Europa finder du Bulgarien, som byder på både snedækkede tinder i Rila-bjergene, gamle ruiner i Veliko Tarnovo og sandstrande langs Sortehavskysten. Med et bulgarsk sprogkursus i FOF Aarhus bliver du klar til at udforske og forstå Bulgariens sprog, kultur, historie og traditioner.

Bliv fortrolig med det bulgarske sprog og kultur

Drømmer du om lære et sprog, der er både unikt og spændende? Bulgarsk bruger det kyrilliske alfabet, og sproget er fyldt med karakteristiske lyde, som du ikke finder i andre sprog. På et bulgarsk sprogkursus i FOF Aarhus får du ikke kun indsigt i grammatikken og alfabetet, men du får også mulighed for at forbedre dine samtalefærdigheder. Du dykker også ned i den bulgarske kultur, der værdsætter fællesskab og byder på livlige danse, farverige dragter, interessante musikinstrumenter og en fantastisk madkultur.

På et sprogkursus i bulgarsk vil du bl.a.:

 • øve dig i tale bulgarsk gennem forskellige aktiviteter.
 • lære det kyrilliske alfabet og opbygge et grundlæggende ordforråd inden for hverdagssprog.
 • få forståelse af bulgarsk grammatik gennem praktiske øvelser.
 • arbejde med samtale-, læse- og skriveøvelser.
 • blive bekendt med bulgarsk kultur, skikke og traditioner.

Udvid din horisont og kulturelle forståelse i FOF Aarhus

Har du et ønske om at arbejde inden for turisme- og rejsebranchen? Et sprogkursus i bulgarsk kan fx give dig en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet, men et bulgarsk sprogkursus udvider også din horisont, og udstyrer dig med de nødvendige færdigheder til at begå dig blandt lokalbefolkningen og få en autentisk rejseoplevelse.

 • Bulgarsk sprogundervisning på flere niveauer

  I FOF Aarhus udbyder vi kurser i bulgarsk på flere niveauer, hvilket betyder, at vi har hold til både begyndere og øvede. Har du brug for hjælp til at vælge det rette kursus i bulgarsk, så ring til os på tlf. 8612 2955.

 • Praktisk information

  Udgifter til materialer
  Information om lærebøger, materialer og priser findes under de individuelle holdbeskrivelser. 

  Kursusbevis
  Du kan bestille et kursusbevis hos under viser som dokumentation for, at du har gennemført den pågældende sprogundervisning (min. 80% fremmøde). Giv din underviser besked i god tid, inden kurset slutter. 

Japansk miso suppe, asiatisk vegetarisk madkursus i FOF Aarhus

Madlavning

Pift din madlavning op!

Få gode ideer til opskrifter fra de fjerne lande på et af vores lækre madkurser i verdensmad.