Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Aarhus, danskkursus i fof århus

Dansk for fortsættere 2 (A2)

Dansk for fortsættere 2 (A2)

Et danskkursus for udlændinge med basale færdigheder i dansk.

Du har et enkelt, men velfungerende, dansk og kan klare dig i de fleste dagligdags situationer. Du forstår også det meste af det dansk, du hører, hvis der bliver talt langsomt og tydeligt, og du kan læse og forstå en tekst skrevet på enkelt dansk. Hvis samtalen bevæger sig væk fra kendte emner, kan det imidlertid være svært at følge med, og du oplever, at du ofte giver op og slår over i engelsk. Det vil du gerne lave om på, lige som du gerne vil forbedre din udtale. Du har lært mindst ét andet europæisk fremmedsprog ud over engelsk og har derigennem et godt generelt kendskab til grammatiske begreber. 

Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen ovenfor, har du fundet det rigtige kursus!

Hovedfokus på kurset vil være det talte sprog, men der vil også være skriftlige øvelser for at sikre en dybere forståelse af nyt ordforråd og grammatik.

Du skal være forberedt på, at der vil være en del hjemmearbejde mellem timerne.

Timerne vil blive holdt på dansk, men engelsk vil af og til blive brugt som hjælpesprog.

 

Forudsætninger for deltagelse

Kurset henvender sig til deltagere, der enten studerer eller har gennemført en uddannelse. Du vil gerne kunne tale med dine medstuderende, kolleger eller naboer på deres eget sprog og på den måde føle dig mere som en del af et socialt fællesskab på f.eks. din uddannelse, dit arbejde, i sportsforeningen eller i forældregruppen på dit barns skole.

Kurset er ikke rettet mod at kunne bestå nogle af de officielle danskprøver, og der er ingen eksamen efter kurset.

Hvis du er i tvivl om, hvilket niveau du skal vælge, anbefaler vi, at du tager vores gratis online test. Hvis du har brug for at fortolke dit testresultat, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til det rigtige kursus for dig.

Praktisk information 

Vi går frem efter bogen Videre mod dansk – trin for trin fra forlaget “Synope” (DKK 325,-). Du kan købe bogen direkte af underviseren på kurset via Mobilepay, eller du kan gå ned i FOF Butikken i Hans Hartvig Seedorffs stræde 7, hvor bogen vil være at købe fra 5 dage før kurset starter.

Udgifter til bøger og materialer er ikke inkluderet i prisen.