Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Kursus | Dansk for fortsættere

Dansk for fortsættere 3 (B1)

Dansk for fortsættere 3 (B1)

Et danskkursus for udlændinge, der gerne vil blive bedre til at tale dansk.

Du har et velfungerende men stadig langtfra fejlfrit dansk. Det fungerer godt i din hverdag, og du kan klare dig i de fleste situationer. Du forstår også det meste af det dansk, du hører, især hvis det foregår i en mindre gruppe, og de andre i gruppen tager hensyn. Men du leder ofte efter ord, hvis samtalen bevæger sig væk fra kendte emner, og du oplever, at du tit slår over i engelsk, når det bliver for svært, og din egen tålmodighed slipper op. Du vil også gerne blive bedre til udtalen.

Hovedfokus vil være på det talte sprog, men der vil også være små skriftlige øvelser for at sikre en dybere forståelse af nyt ordforråd og grammatik.

Du skal være forberedt på, at der vil være en del hjemmearbejde mellem timerne.

Timerne vil blive holdt på dansk, men engelsk vil af og til blive brugt som hjælpesprog.

Forudsætninger for deltagelse

Dansk for fortsættere 3 (B1) henvender sig til deltagere, der enten studerer eller har gennemført en uddannelse. Du har i forvejen lært mindst ét andet europæisk fremmedsprog og har derigennem et godt generelt kendskab til grammatiske begreber.

Kurset er ikke rettet mod at kunne bestå nogle af de officielle danskprøver, og der er ingen eksamen efter kurset.

For at vi sammen kan finde det rigtige hold til dig, opfordrer vi dig til at tage vores gratis online test. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du efterfølgende har brug for hjælp til at fortolke dit testresultat i forhold til at vælge det rigtige kursus.

Praktisk information 

Vi går frem efter bogen Midtvejs til dansk – trin for trin fra forlaget ”Synope” (DKK 325,-). Du kan købe bogen direkte af underviseren på kurset via Mobilepay, eller du kan gå ned i FOF Butikken i Hans Hartvig Seedorffs stræde 7, hvor bogen vil være at købe fra 5 dage før kurset starter.

Udgifter til bøger og materialer er ikke inkluderet i prisen.