Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af fransk artiskok-blomster

Fransk DELF/DALF

DELF/DALF certificering hos FOF Aarhus

DELF – de officielle eksaminer i fransk for udlændinge

DELF (Diplôme d’études en langue française) og DALF (Diplôme approfondi d’études en langue française) er officielle eksaminer i fransk for udlændinge, der tilbydes af Institut Français verden over. Diplomerne udstedes af det franske undervisningsministerium.

DELF giver diplomer på niveauerne A1-B2 for kursister med et elementært til øvet niveau, mens DALF er på niveauerne C1 og C2 og henvender sig til kursister med et højt niveau i fransk. DELF tilbydes også med en erhvervsrettet profil, DELF Pro, med diplomer på niveauerne A1-B2.

Download folder med alle FOF Aarhus' certifikatsprogkurser

 • DELF - niveauer og Den fælles europæiske referenceramme 

  Eksamenerne afholdes i 164 lande verden over og er bredt anerkendt i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Frankrig samt i de øvrige fransktalende lande.

  DELF og DALF diplomerne kan bruges som attestation for dit franskniveau ved ansøgning om optagelse på en fransk videregående uddannelsesinstitution. Niveaukravet varierer dog fra et universitet til et andet, men ligger oftest omkring B2 eller C1. Hvis man som Erasmus-studerende ønsker et semesters udvekslingsophold på et fransktalende universitet, er kravet B1-niveau.

  OBS: Hvis du vil søge ind på en videregående uddannelse i Frankrig, er det derfor vigtigt, at du i god tid undersøger, hvilket franskniveau eller hvilket diplom der kræves for at blive optaget.

  Niveauerne er afstemt efter: Den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFRL)


 • Gratis online sprogtest

  Vi anbefaler, at du tager vores vejledende online sprogtest før du melder dig til: Tag vores online sprogtest


 • Eksamen

  Kurset kan afsluttes med eksamen. Eksamensgebyr er ikke inkl. i prisen.

  DELF-eksamener tilbydes i Danmark i København cirka to gange og en gang årligt (april/maj) hos FOF Aarhus. I København foregår det på: Institut Français

  Prøvegebyret er på mellem kr. 600,- og 1000,-. Eksamensgebyr er ikke inkl. i prisen.

  Det er en god idé at være ude i god tid i forhold til tilmelding, både til kurser og til prøver. Prøverne kan generelt aflægges 1-2 gange årligt. Datoerne offentliggøres her på siden, så snart de ligger fast. Det kan tage en måneds tid af få eksamensresultatet.

  Tilmeldingsblanketten nedenfor skal udfyldes og sendes/afleveres til FOF's kontor med attention til Vibeke Rosendal.
  Du kan evt. scanne den og e-maile direkte på: vibeke@fof-aarhus.dk  Eksamensdatoer og tilmeldingsfrist:
  DELF B1: Tirsdag d. 24/11 (tilmeldingsfrist: d. 2/11)
  DELF B2: Onsdag d. 25/11 (tilmeldingsfrist: d. 2/11)

  Download tilmeldingsblanketten til eksaminerne i 2020


Filtrér