Skip to content
Fransk by, fransk sprogkursus i FOF Aarhus

DELF: Alment fransk (B1) - online

DELF: Alment fransk (B1) - online

DELF B1 diplomet dokumenterer gode almene sprogkundskaber og beviser, at du kan argumentere og følge op på mere komplicerede emner, kan indgå i en meningsudveksling og helt generelt kan tackle besværlige og/eller uforudsete hverdagsproblemer.

Eksamen omfatter både en mundtlig og en skriftlig del. Læs mere om eksamen.
Undervisningen foregår på fransk.

Din baggrund kan fx være et godt A-niveau i fransk fra gymnasiet eller et eller to år på en BA-uddannelse i fransk. Vi anbefaler, at du tager vores gratis vejledende onlinetest i fransk, før du tilmelder dig. Dit testresultat skal gerne være på B1-niveau på de fleste testparametre.

Kurset er også velegnet som træning op til en forestående eksamen på en BA-uddannelse, eller hvis du ønsker at forbedre et i forvejen højt niveau til en studentereksamen på A-niveau.

Online undervisning
Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et gratis program, som er meget nemt at bruge, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online sprogtest i fransk.

Om DELF

DELF består af 4 selvstændige diplomer, svarende til de 4 første niveauer (A1, A2, B1 og B2) i CECRL - også kaldet Den fælles europæiske referenceramme (CEFR). 

Fordele: Et DELF B1 diplom er internationalt anerkendt og dokumenterer, at man behersker fransk på B1-niveau. I forhold til internationale virksomheder kan diplomet bruges i en jobsøgnings- eller lønforhandlingssituation og ved forhandling om nye ansvarsområder. I forhold til universitetsverdenen er dette en fordel, hvis man som Erasmus-studerende ønsker et semesters udvekslingsophold på et fransktalende universitet, der kræver B1-niveau – eller hvis man har behov for at forbedre franskkundskaberne i forhold til det valgte studie.

Undervisningsmateriale:
Édito B1 (méthode de français + cahier d’exercices – Les Éditions Didier, 2018). Undervisningsmaterialer er ikke inkl. i prisen.
Bøgerne kan købes hos Geneviève Munck International Book Service, Klostergade 33, 1., 8000 Aarhus, eller i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh. K