Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af fransk viadukt

Fransk 1 (A1) - begynderkursus

Fransk 1 (A1) - begynderkursus

Fransk for nybegyndere. Vi starter helt forfra og opbygger et basalt ordforråd, som gør dig i stand til at tale om helt hverdagsagtige ting i et enkelt sprog. Du får også lært den franske udtale, som det er både vigtigt og sjovt at få styr på i dette sprog, som mange med god grund opfatter som verdens smukkeste.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online test i fransk.

Udgifter til bøger og materialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Lærebøger:
Lærebogssystemet Franskbogen (6. eller 7. udgave) af Vibeke Gade fra forlaget systime bruges på de to første niveauer (Fransk 1 og 2). Systemet består af en tekstbog og et øvehæfte. Tekstbogen fås både som trykt bog og som iBog. Hvis du vælger den trykte bog (som er rarest at sidde med til undervisningen), kan du supplere med en licens til iBogen for at få adgang til systemets lydside. Du kan med fordel købe en licens til iBogen gennem FOF Aarhus (pris: kr. 90 for en 1-årig licens og kr. 125 for en 3-årig). Øvehæftet findes dog kun i en trykt udgave (5. udgave).

Køb af licenser aftales første mødegang. De fysiske bøger kan købes/bestilles enten hos boghandleren eller direkte via forlagets hjemmeside, mens iBogen kun kan købes via forlaget eller FOF Aarhus (se ovenfor). Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske tekstbog (6. eller 7. udgave) på: FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.