Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Billede indefra Notre Dame kirken i Paris

Fransk 2b (A1)

Fransk 2b (A1)

På dette kursus får du udvidet dit ordforråd og din forståelse af grammatikken, så du kommer til at kunne indgå i en let samtale om hverdagsemner og klare dig i dagligdagssituationer. Vi arbejder med både nutid, nær fremtid og førnutid.
Fransk 2b er anden halvdel af Fransk 2. Efter kurset kan du fortsætte på Fransk 3.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online test i fransk.

Lærebøger:

Lærebogssystemet Franskbogen (6. eller 7. udgave) af Vibeke Gade fra forlaget systime bruges på niveau 1 til 2 og delvis på niveau 3.

Systemet består af en tekstbog og en øvebog. Tekstbogen fås både som trykt bog og som iBog. Hvis du vælger den trykte bog (som er rarest at sidde med til undervisningen), kan du supplere med en licens til iBogen for at få adgang til systemets lydside. Du kan købe en 6 måneders licens til iBogen gennem FOF Aarhus til kr. 75.- og kr. 125,- for en 3-årig (hvis du selv køber licensen hos forlaget, har du kun adgang til at købe enten en 1- eller 4-årig licens). Øvebogen findes dog kun i en trykt udgave (5. udgave).

Køb af licenser aftales første mødegang. De fysiske bøger kan købes/bestilles enten hos boghandleren eller direkte via forlagets hjemmeside, mens iBogen kun kan købes via forlaget eller FOF Aarhus (se ovenfor). Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske tekstbog (6. eller 7. udgave) på FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.