Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Fransk hus, fransk kursus i FOF århus

Fransk 3 (A1) - online

Fransk 3 (A1) - online

Du har lært de mest grundlæggende ting og har et basalt ordforråd inden for hverdagssprog. Du kan fx bruge både future proche og passé composé i helt enkle sammenhænge.

Vi udbygger dit aktive ordforråd og din forståelse af grammatikken, så du kan klare dig i dagligdags situationer og bliver i stand til at indgå i lettere samtaler, hvor du både kan fortælle om, hvad der skete i går, og hvad der skal ske i morgen.

Undervisningen foregår online via det gratis program Zoom, så du kan deltage i undervisningen, uanset hvor du befinder dig.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores gratis online-test i fransk.

Undervisningsmaterialer
På Fransk 3 tager vi udgangspunkt i forskellige materialer, der passer til niveauet. Som basisgrammatik bruger vi det ”Øvehæfte”, som hører til ”Franskbogen” fra forlaget ”systime”. Du vil få at vide, hvilke materialer du skal anskaffe, når du møder op på kurset.

Vi gennemgår desuden nogle af de sidste kapitler i ”Franskbogen” (hvis du ikke har bogen, behøver du ikke anskaffe den, men kan blot købe en online licens gennem FOF til kr. 65.-, og det aftales i starten af kurset).

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.