Skip to content
Paris, triumfbuen, Frankrig, fransk sprogkursus i FOF Aarhus

Genopfriskningskursus i fransk - online

Genopfriskningskursus i fransk - online

Du har en ældre studentereksamen eller lignende baggrund. Vi genopfrisker det glemte og får et passivt ordforråd gjort aktivt. Vi begynder på et let niveau, men går relativt hurtigt frem.

Fokus er på samtalen og den enkeltes ordforråd. Sideløbende træner vi grammatik og verber. Vi tager udgangspunkt i tekster, der omhandler franske traditioner, kultur, historie og aktuelle begivenheder.

Der skal afsættes god tid til hjemmearbejde, hvis du vil have det fulde udbytte af kurset. A bientôt!

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online-test i fransk.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iPhone med kamera og lyd. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. 

Undervisningsmaterialer:
Vi tager udgangspunkt i 8-10 væsentlige områder inden for ordforråd og grammatik, som vi genopfrisker ved hjælp af lærebogssystemet Franskbogen (6. eller 7. udgave, fra forlaget systime).
Systemet består af en tekstbog og en øvebog. Tekstbogen fås både som trykt bog og som iBog. Du kan købe en 3-måneders licens til iBogen gennem FOF Aarhus til 60 kr. (hvis du selv køber licensen hos forlaget, har du kun adgang til at købe en 1- eller 4-årig licens). Øvebogen findes dog kun i en trykt udgave.

Køb af licenser aftales første mødegang. De fysiske bøger kan købes/bestilles enten hos boghandleren eller direkte via forlagets hjemmeside, mens iBogen kun kan købes via forlaget eller FOF Aarhus (se ovenfor). Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske tekstbog (6. eller 7. udgave) på FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.