Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af italiensk sidegade

Italiensk

Italienskundervisning hos FOF Aarhus

Hos FOF Aarhus kan du gå til italienskundervisning og dykke ned i det italienske sprog og kultur. På kurserne bliver du undervist af dygtige og erfarne undervisere, som giver dig værktøjerne til at mestre italiensk. Oplev glæden ved at få bedre styr på den italienske grammatik, udvikl dit ordforråd og bliv mere sikker i at tale sproget. Vi tilbyder italienskkurser på flere niveauer for både begyndere og viderekomne. 

Bliv klog på Italien - sproget og kulturen

Drømmer du om at rejse til Italien og opleve den spændende kultur, kan du med italiensk undervisning i Aarhus lære at tale sproget. Har du tidligere været på et italiensk sprogkursus, men ønsker at udvikle dit ordforråd, så har FOF Aarhus også kurser, der passer til dig.

Vi udbyder italienske sprogkurser for både begyndere, øvede og på turistniveau. Vores undervisere vil føre dig gennem sprogets opbygning, italiensk grammatik og udvikle din italienske talefærdighed. Med italiensk undervisning i Aarhus for henholdsvis begyndere og øvede lægges der stor vægt på, at alle deltagere skal kunne føre en samtale på italiensk. Et italiensk sprogkursus vil ikke bare udvikle dine sproglige færdigheder, men du vil også komme tættere på den italienske kultur.

 • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

  Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

   

 • Tag en gratis online sprogtest

  Find dit niveau ved at tage vores gratis online sprogtest

   

Filtrér
 1. 1
 2. 2
 3. 3

FÅ DOKUMENTATION FOR DINE SPROGKUNDSKABER MED ET CERTIFIKAT I ENGELSK, ITALIENSK, FRANSK OG TYSK

×
Billede af perron på en tysk banegård

Goethe-Zertifikat C1 und C2

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Udflugter og ture | Tur til Blaavand

kom med ud!

Udflugter og ture

Tag med FOF Aarhus på spændende ture med fokus på natur, kunst eller kultur.