Skip to content
Billede af italiensk sidegade

Italiensk

Italienskundervisning hos FOF Aarhus

Hos FOF Aarhus kan du gå til italienskundervisning og dykke ned i italiensk sprog og kultur. På italienskkurserne bliver du undervist af dygtige og erfarne undervisere, som giver dig værktøjerne til at mestre italiensk. Oplev glæden ved at få bedre styr på den italienske grammatik, udvikl dit ordforråd og bliv mere sikker i at tale sproget. Vi tilbyder italienskkurser på flere niveauer for både begyndere og viderekomne.

Bliv klog på Italien - sproget og kulturen

Drømmer du om at rejse til Italien og opleve den spændende kultur, kan du med italiensk undervisning i Aarhus lære at tale sproget. Har du tidligere været på et italiensk sprogkursus men ønsker at udvikle dit ordforråd, så har FOF Aarhus også undervisning til dig.

Vi udbyder italienske sprogkurser for både begyndere og øvede og på turistniveau. Vores undervisere vil føre dig gennem sprogets opbygning, italiensk grammatik og udvikle din italienske talefærdighed. Med italiensk undervisning i Aarhus for henholdsvis begyndere og øvede lægges der stor vægt på, at alle deltagere skal kunne føre en samtale på italiensk. Et italiensk sprogkursus vil ikke bare udvikle dine sproglige færdigheder, men du vil også komme tættere på den italienske kultur.

 • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

  Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

   

 • Tag en gratis online sprogtest

  Find dit niveau ved at tage vores gratis online sprogtest

   

 • CELI certificering

  FOF Aarhus tilbyder muligheden for at gå til eksamen i italiensk og få et internationalt anerkendt CELI-certifikat, som du kan bruge til at dokumentere dine italienskkundskaber i arbejds- eller uddannelsessammenhæng. CELI-certificeringen udbydes i samarbejde med Università per Stranieri di Perugia. Læs mere om CELI-certificeringen.
Filtrér
 1. 1
 2. 2
 3. 3

FÅ DOKUMENTATION FOR DINE SPROGKUNDSKABER MED ET CERTIFIKAT I ENGELSK, ITALIENSK, FRANSK OG TYSK

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

kom med ud!

Udflugter og ture

Tag med FOF på ture med naturen, kunsten eller kulturen i fokus.