Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Billede af italiensk landskab i Toscana

Italiensk 1b+2 (A1)

Italiensk 1b+2 (A1)

Italiensk for næsten begyndere – et kursus for dig, der ikke har lyst til at starte helt forfra, men heller ikke er klar til niveau 2. Du har allerede lært lidt italiensk og kan lidt elementær grammatik. Du kender fx de mest almindelige former i nutid og har også lært de grundlæggende regler for udtalen.

Vi repeterer den grundlæggende grammatik fra første del af Passaparola 1 og går derefter videre fra kapitel 6 og afslutter bogen. Du lærer ordforråd og brugbare regler på en levende og pædagogisk måde, og du vil blive i stand til at føre en enkel samtale om hverdagsrelaterede emner i nutid og datid (dvs. passato prossimo)

Efter kurset kan du gå videre til niveau 3.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores gratis online-test i italiensk.

Undervisningsmaterialer
Vi bruger lærebogen Passaparola 1 fra forlaget Systime på de to første niveauer (Italiensk 1 og 2). Bogen fås både som trykt bog og som iBog. Hvis du vælger den trykte bog (som er rarest at sidde med til undervisningen), kan du supplere med en licens til iBogen for at få adgang til systemets lydside. Du kan med fordel købe en licens til iBogen gennem FOF Aarhus (pris: kr. 85 for 6 måneder og kr. 110 for 12 måneder).

Køb af bøger og licenser aftales første mødegang. De fysiske bøger kan købes/bestilles hos boghandleren eller direkte via forlagets hjemmeside, mens iBogen kun kan købes via forlaget eller FOF Aarhus (se ovenfor). Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske bog på: FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.