Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede fra Venedig

Italiensk 1b (A1)

Italiensk 1b (A1)

Italiensk for næsten begyndere – et kursus for dig, der ikke har lyst til at starte helt forfra, men heller ikke er klar til niveau 2. Du har allerede lært lidt italiensk og kan lidt elementær grammatik. Du kender fx de mest almindelige former i nutid og har også lært de grundlæggende regler for udtalen.

Du lærer ordforråd og brugbare regler på en levende og pædagogisk måde, og du vil blive i stand til at føre en enkel samtale om hverdagsrelaterede emner i nutid og datid (dvs. passato prossimo)

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores gratis online-test i italiensk.

Undervisningsmaterialer
Vi går frem efter lærebogen Passaparola 1 fra forlaget Systime. Bogen bruges på de to første niveauer (Italiensk 1 og 2). På dette kursus tager vi fat omkring kapitel 6.

Bogen fås både som trykt bog og som iBog. Hvis du vælger den trykte bog (som er rarest at sidde med til undervisningen), kan du supplere med en licens til iBogen for at få adgang til systemets lydside. Du kan med fordel købe en licens til iBogen gennem FOF Aarhus (pris: kr. 85 for 6 måneder og kr. 125 for 2 år).

Køb af bøger og licenser aftales første mødegang. De fysiske bøger kan købes/bestilles hos boghandleren eller direkte via forlagets hjemmeside, mens iBogen kun kan købes via forlaget eller FOF Aarhus (se ovenfor). Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske bog på: FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.