Skip to content
Billede af japansk dekorerede dåser

Japansk 1 (A1)

Japansk 1 (A1)

Dette kursus er for dig, der intet kendskab har til japansk.

På kurset fokuserer vi på at tale og læse japansk med basal grammatikforståelse, så du fx kan begå dig på en rejse i Japan. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple sætninger. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Da det japanske skriftsprog er basis for det mundtlige, vil der også være fokus på skriftsproget helt fra bunden med de japanske alfabeter Hiragana og Katakana samt et lille indblik i Kanji (kinesiske skrifttegn). Selvom Hiragana og Katakana er relativt let at lære, skal du regne med at bruge en del tid derhjemme på at lære alle bogstaverne.

Der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, så du får kendskab til japanske omgangsformer og historien bagved sproget.

Undervisningsmaterialer
Vores japanskundervisere bruger ikke de samme undervisningsmaterialer. Du kan se, hvilke bøger/materialer der bruges på dette hold længere nede på siden i rubrikken ”Bemærkninger”.

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i prisen.

"Jeg skal flytte til Japan, så vil gerne have undervisning i sproget." 
KURSIST