Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Billede af japansk skilt med skrifttegn - Hikari og Shin-Ösaka

Japansk 2 (A1-A2)

Japansk 2 (A1-A2)

Har du allerede en smule kendskab til japansk? Eller har du gået på FOF Aarhus’ begynderkursus ”Japansk 1”? Så kan du gå videre her.

Dette kursus er en god forberedelse til fx din ferie eller forretningsrejse til Japan, hvor du ønsker at kunne begå dig på simpelt japansk.

Kurset er for dig, som allerede kan læse Hiragana og Katakana og kan forstå meget enkle sætninger, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har kendskab til alfabeterne og kan lave sætninger som fx ”Jeg drikker kaffe” og ”Jeg kan tale lidt japansk.”

På kurset fokuserer vi på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre om japansk kultur. Vi træner basal talefærdighed og øver os i at føre en samtale på et elementært niveau.

Hvis du er tvivl om du skal starte på Japansk 1 eller 2, kan du tage denne onlineprøve.
A1 er for begyndere, A2 er for Japansk 2 og A2B1 er for Japansk 3 og højere.

Lærebøger:
Vi bruger følgende lærebogssæt, bestående af 2 bøger, som deltagerne selv skal anskaffe:
Marugoto: Japanese language and culture. Elementary 1 A2: Katsudoo (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese) ISBN13: 9783875487138
Marugoto: Japanese language and culture. Elementary 1 A2: Rikai (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese). ISBN13: 9783875487145
Bemærk at de to bøger rækker til minimum to semestres undervisning. Derudover udleveres fotokopier på kurset, eller der fremsendes materiale elektronisk, som deltagerne selv kan downloade og bruge til selvlæring.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.

Du er velkommen til at kontakte underviser Manami Kunitomo Petersen, før du tilmelder dig: manamikunitomo@gmail.com