Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af japansk gade med lysskilte en aften

Japansk 3 (A2)

Japansk 3 (A2)

For deltagere med et kendskab til japansk svarende til ca. 100 timers undervisning. Du har fx gået på Japansk 2 (A1-A2) i FOF Aarhus.

Vi tager udgangspunkt i de japanske alfabeter Hiragana og Katakana, men beskæftiger os også med de mange kinesiske tegn, kanji, som indgår i det japanske skriftsprog. Vi har stort fokus på det mundtlige og på udtalen, men da skriftsproget er basis for det mundtlige, vil vi også bruge tid på det skriftlige, og på grammatik og tekstlæsning. Du får også et dybere indblik i japansk kultur.

Hvis du er tvivl om, hvilket niveau du skal vælge, kan du tage en gratis online test. Du skal som udgangspunkt vælge et kursus på et niveau, der ligger et niveau over dit testresultat. Får du fx A1, skal du vælge et kursus, hvor der står enten A1-A2 eller A2 i kursusnavnet, og får du A2, skal du vælge A2-B1 eller B1. Du er også velkommen til at kontakte underviseren, før du tilmelder dig, hvis du fortsat er i tvivl om dit niveau. 

Undervisningsmaterialer
Vi går frem efter disse lærebøger, som du selv skal anskaffe:

  • Marugoto: Japanese language and culture. Elementary 1 A2: Katsudoo (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese) ISBN13: 9783875487138

  • Marugoto: Japanese language and culture. Elementary 1 A2: Rikai (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese). ISBN13: 9783875487145

Derudover udleveres der fotokopier på kurset, eller der fremsendes materiale elektronisk, som du selv kan downloade og bruge til selvlæring.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.