Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af klassisk koreansk bygningsværk med blomstrende kirsebærtræ foran

Koreansk 1

Koreansk 1

Særlig bemærkning:
Dette kursus starter som online undervisning via det gratis program Zoom, men kurset vil vende tilbage til almindelig fysisk undervisning, lige så snart myndighederne tillader det. Du vil modtage en vejledning og et mødelink fra underviseren inden kursusstart.

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil lære at føre en samtale på koreansk og kunne begå dig i hverdagssituationer i Korea. Gennem undervisningen vil du også opnå kendskab til koreansk kultur.

Vi vil have fokus på at træne talefærdigheden, men da der er tale om et begynderkursus, vil vi i starten også bruge tid på at lære at læse og skrive det koreanske alfabet, Hangeul. Selvom Hangeul er let at lære, skal du regne med også at bruge en del tid derhjemme på at lære alle bogstaverne.

Vi tager udgangspunkt i lærebogen New Sogang Korean 1A Student’s book og den tilhørende workbook. Begge bøger koster sammenlagt ca. 375 kroner + fragt. Bogen kan købes mange steder, men den tyske hjemmeside www.koreanbook.de forhandler bøgerne og sender til Danmark uden told, da det er inden for EU. Der er relativt lang leveringstid pt., så vent ikke til sidste øjeblik med at bestille bøgerne.

Hvor det er nødvendigt, vil underviseren desuden gøre supplerende materiale tilgængeligt i en dropbox.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.