Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede fra Seoul i Korea - storbybillede

Koreansk 2 - online

Koreansk 2 - online

Vil du blive endnu bedre til koreansk? På Koreansk 2 bygger vi videre på det grammatiske fundament, og gennem gradvist mere udfordrende dialoger opbygger vi færdigheder i at kommunikere om flere emner og i flere situationer som fx indkøb, restaurant, teater, ferie og fritid m.m.

Dette kursus henvender sig altså til dig, som har gennemført Koreansk 1 eller som gennem selvstudier allerede kan læse og skrive det koreanske alfabet Hangeul og kan forstå og føre enkle samtaler på koreansk omkring dig selv og din hverdag.

For at kunne tilegne sig alle de nye ord og vendinger, skal man påregne et par timers hjemmearbejde om ugen.

Undervisningen foregår via Zoom, som er meget enkel at bruge. Du vil inden kursusstart få tilsendt en indbydelse fra din underviser.

Vi fortsætter med lærebogen New Sogang Korean 1A Student’s book og den tilhørende workbook fra Koreansk 1. Begge bøger kan købes online til en sammenlagt pris på ca. 250 kroner + fragt. Derudover vil underviseren gøre supplerende materiale tilgængeligt i en dropbox.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.