Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af klassisk koreansk bygning

Koreansk 3

Koreansk 3

Kurset henvender sig til kursister som har fulgt undervisningen i Koreansk 1 og 2, eller som på anden vis har opnået begynderfærdigheder i hverdagskoreansk.
På Koreansk 3 får du udvidet både dine talefærdigheder og din grammatiske forståelse, så du kan konstruere mere komplekse sætninger på koreansk. Du bliver også i stand til at kommunikere mere flydende og nuanceret i forskellige hverdagssituationer.

Vi anvender lærebogen Sogang Korean Student’s book 1B og den tilhørende workbook i undervisningen, som begge kan købes online. Bøgerne koster sammenlagt ca. 375 kroner + fragt. Den tyske hjemmeside www.koreanbook.de forhandler bøgerne og sender til Danmark uden told, da det er inden for EU. Der er relativt lang leveringstid pt., så det er en god ide ikke at vente til sidste øjeblik med at bestille bøgerne.

Før hver undervisningsgang vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox.

Kursusmaterialer er ikke inkluderet i kursusgebyret.