Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af koreanske lanterner

Koreansk 4

Koreansk 4

Kurset er for deltagere, der har fulgt undervisningen i Koreansk 3 eller på anden måde har opnået tilsvarende færdigheder i hverdagskoreansk.

På Koreansk 4 lægger vi vægt på at opbygge ordforrådet og gøre sproget mere dynamisk ved hjælp af tekster, som vedrører forskellige situationer som arbejde, indkøb, hospitalsbesøg, festlige lejligheder osv. Der lægges vægt på at gøre indlæringen så kontekstbaseret som muligt.

Vi fortsætter med lærebogen Sogang Korean Student’s book 1B og den tilhørende workbook. Derudover kommer vi også til at bruge Real Life Korean Conversations for Beginners, som udgives af Talk To Me In Korean. Alle bøger kan købes online. Før hver time vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox.

Kursusmaterialer er ikke inkluderet i kursusgebyret.