Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af kursist på koreansk ved FOF Aarhus, Jonathan Husum

Koreansk 5

Koreansk 5

Kurset henvender sig til deltagere, som har lært koreansk i ca. et år, dvs. at du enten har fulgt undervisningen i Koreansk 3 eller Koreansk 4 i FOF, eller på anden vis har opnået lignende færdigheder i hverdagskoreansk.

På dette kursus for øvede lægger vi vægt på at opbygge ordforrådet og gøre sproget mere dynamisk ved hjælp af tekster, som vedrører forskellige situationer som arbejde, indkøb, hospitalsbesøg, festlige lejligheder, osv. Der lægges vægt på at gøre indlæringen så kontekstbaseret som muligt med hyppig inddragelse af koreanske kulturelle forhold.

Vi anvender lærebogen Sogang Korean Student’s book 2A og den tilhørende workbook, som begge kan købes online. De to bøger koster sammenlagt ca. 450 kr. + fragt. Den tyske hjemmeside www.koreanbook.de forhandler bøgerne og sender til Danmark uden told, da det er inden for EU. Der er relativt lang leveringstid pt., så det er en god ide ikke at vente til sidste øjeblik med at bestille bøgerne.

Derudover kommer vi også til at bruge uddrag af Real Life Korean Conversations for Beginners, som udgives af Talk To Me In Korean; disse uddrag gøres tilgængelige i pdf-format. Før hver undervisningsgang vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.