Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af kuglekaktusser, Spanien

Spansk let samtaletræning, niv. 4-5 (A2-B1)

Spansk let samtaletræning, niv. 4-5 (A2-B1)

På dette samtalehold arbejder vi i et roligt tempo, så alle kan følge med. Vi skal have samtalen i gang og frigjort lysten til at tale, så du kan være mere spontan og udtrykke dig mere nuanceret, når du skal bruge det spanske sprog.

Du har lært det grundlæggende og kan fx udtrykke dig i både nutid og datid, men vil gerne blive bedre til det til at tale sproget. Du vil således få repeteret det, du har lært, på en morsom og meget praksisorienteret måde.

Din baggrund kan fx være 4-5 år på aftenskole eller du har tilbage i tiden haft spansk på gymnasiet eller HF. Det kan også være, du har været på et intensivt sprogskoleforløb i et spansktalende land og gerne vil holde dit spansk ved lige.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores online-test: Sprogtest i spansk

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.