Skip to content

COVID-19: Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad regeringens seneste retningslinjer kommer til at betyde for vores aktuelle kurser og aktiviteter. Vi følger situationen tæt – hold derfor øje med vores hjemmeside for nye informationer. Ved eventuelle ændringer vil alle berørte blive kontaktet direkte.

Billede inde fra Rigsdagen i Berlin

Tysk Goethe-Institut kurser

FOF Aarhus udbyder tyskkurser i samarbejde med Goethe-Instituttet

Har du brug for et certifikat på dine tyskfærdigheder, udbyder vi sprogkurser i tysk, der fører frem til Goethe-instituttets internationalt anerkendte eksamener, som afholdes i maj. Eksamen er frivillig. For deltagelse i eksamen opkræves et særskilt gebyr til Goethe-Institut Dänemark. Du kan læse mere om eksamenerne på: Goethe-instituttets hjemmeside

Få opgraderet dine tyskkundskaber i Aarhus

Vores tyskkurser under Goethe-instituttet er velegnede, hvis du vil forbedre dit tysk i forbindelse med jobbet eller studieophold i udlandet, eller hvis du blot har lyst til at blive bedre til tysk. Der skal afsættes god tid til hjemmearbejde for at få det fulde udbytte af kurserne.

Download folder med alle FOF Aarhus' certifikatsprogkurser

  • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

    Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

     

  • Sprogtest

    Vi anbefaler, at du tager vores online sprogtest, før du vælger kursus. Vær opmærksom på, at online testen kan tage op til en time at lave. Med testresultatet følger en vejledning i, hvordan man skal bruge resultatet i forhold til at vælge kursusniveau. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte FOF Aarhus’ sprogafdeling. Tag en online sprogtest.

Filtrér