Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Billede inde fra Rigsdagen i Berlin

Goethe-Instituttet: tyskkurser

FOF Aarhus udbyder tyskkurser i samarbejde med Goethe-Instituttet

Har du brug for et certifikat på dine tyskfærdigheder, udbyder vi sprogkurser i tysk, der fører frem til Goethe-instituttets internationalt anerkendte eksamener, som afholdes i maj/juni. Eksamen er frivillig. For deltagelse i eksamen opkræves et særskilt gebyr til Goethe-Institut Dänemark. Du kan læse mere om eksamenerne på: Goethe-Instituttets hjemmeside

Få opgraderet dine tyskkundskaber i Aarhus

Vores tyskkurser under Goethe-instituttet er velegnede, hvis du vil forbedre dit tysk i forbindelse med jobbet eller studieophold i udlandet, eller hvis du blot har lyst til at blive bedre til tysk. Der skal afsættes god tid til hjemmearbejde for at få det fulde udbytte af kurserne.

På Goethe-kurserne har du desuden mulighed for at aflevere en række skriftlige opgaver og få individuelle rettelser og personlig feedback på dem. Derfor er disse kurser også en smule dyrere end vores almindelige tyskkurser. 

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online test.

Download folder med alle FOF Aarhus' certifikatsprogkurser

  • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

    Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

     

  • Sprogtest

    Vi anbefaler, at du tager vores online sprogtest, før du vælger kursus. Vær opmærksom på, at online testen kan tage op til en time at lave. Med testresultatet følger en vejledning i, hvordan man skal bruge resultatet i forhold til at vælge kursusniveau. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte FOF Aarhus’ sprogafdeling. Tag en online sprogtest.

Filtrér
Billede fra U-bahn Alexanderplatz i Berlin med fjernsynstårnet i baggrunden

sprogkursus

Tyskkurser for alle

Find dit niveau ud fra vores sprogtest, eller gå på opdagelse i alle kurser