Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Billede af flotter krukker til altan og terrasse, kursus ved FOF Aarhus

Havens krukker og kummer

Havens krukker og kummer

Din haves krukker og kummer er som magiske beholdere, hvor dine drømme kan blomstre og din fantasi tage form. Lad dine krukker og kummer være portaler til en verden af skønhed og kreativitet i din have.

På kurset lærer du at skabe smukke, små grønne uderum. Du får inspiration til flotte krukker og kummer til både terrasse og altan – hvad enten du er til smukke blomster eller spiselige planter og afgrøder. Du får indsigt i, hvordan du ved brug af krukker og kummer kan indrette din have fx skabe læ, dekorere hyggelige områder eller udnytte pladsen i små hjørner og oaser. Du får også tips og tricks til, hvordan du kan trylle og give førstehjælp til de krukker, som skal have nyt liv. Kurset udstyrer dig med den nødvendige viden til at skabe smukke og æstetiske krukker og kummer. Vi snakker også om, hvordan du tilpasser dine krukker og kummer til sæsonernes skiften.

Som deltager på kurset:

  • lærer du, hvordan du vælger de rigtige krukker og kummer baseret på dine planter, din stil og din have.
  • bliver du introduceret til forskellige planter, der egner sig til dyrkning i krukker og kummer.
  • lærer du om beskæring og vækstbetingelser.

Forudsætning for deltagelse

Havens krukker og kummer henvender sig til alle, uanset erfaring og niveau.

Praktisk information

Vi gør opmærksom på, at kurset fokuserer på information og viden. Kurset afholdes i et klasseværelse, hvilket giver dig mulighed for at opnå en forståelse af de grundlæggende principper inden for plantningen i krukker og kummer.