Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af en have. Haveplan. Kursus i Tegn din egen have ved FOF Aarhus

Tegn din egen have

Tegn din egen have

Drømmer du om at lægge din have om? At anlægge et nyt bed, skabe bedre struktur eller måske give din have helt ny stil og formål?

På dette havekursus får du hjælp til at gøre dine havedrømme til virkelighed, og du får grundig vejledning i, hvordan du bedst muligt fører dine ideer ud i livet.

Sammen med have- og landskabstekniker Peder Lund tager du udgangspunkt i din egen haveplan, dine ønsker og behov til din have, så du får skabt lige netop den have, der passer til dig.

Du får løbende professionel sparring og inspiration og kan også finde inspiration i de andres havedrømme, mens du arbejder med dit eget projekt.

Om det er hele haven, en del af haven eller et helt nyt bed, der skal anlægges, er helt op til dig. Så glæd dig til at forvandle din have og få mange skønne dage i dit nye uderum.