Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram.

Tegn din egen have, kursus i havedesign i FOF Aarhus

Tegn din egen have

Tegn din egen have

Drømmer du om at lægge din have om? At anlægge et nyt bed, skabe bedre struktur eller måske give din have helt ny stil og formål?

På dette havekursus lærer du at tegne din egen have og får hjælp til at gøre dine havedrømme til virkelighed. Du får grundig vejledning i, hvordan du bedst muligt fører dine ideer ud i livet, så du får skabt lige netop dén have, der passer til dig. Du får løbende professionel sparring og inspiration af have- og landskabstekniker Peder Lund, og du kan også finde inspiration i de andres havedrømme, mens du arbejder med at tegne dit eget projekt.

Om det er hele haven, en del af haven eller et helt nyt bed, der skal anlægges, er helt op til dig. Så glæd dig til at forvandle din have og få mange skønne dage i dit nye uderum.

"Jeg har længe haft behov for at få lagt en gennemarbejdet plan for indretningen af min have. Med kurset her får jeg hands on hele vejen igennem." 
KURSIST