Skip to content

Korleder til Solbjergkoret

FOF Aarhus søger korleder til Solbjergkoret

FOF Aarhus tilbyder et bredt udvalg af forskellige kor og nu søger vi en dygtig og engageret korleder til Solbjergkoret:

Tid: onsdag kl. 19.00-20.50 (Kan evt. rykkes efter aftale)
Sted: Solbjergskolen, adressen er Kærgårdsvej 4, 8355 Solbjerg.
Ansættelsesstart: d. 13/9 2023 eller efter aftale

Hos FOF Aarhus er undervisningen delt op i henholdsvis en forårssæson og en efterårssæson.

Koret har været sat på pause det sidste års tid, da den tidligere korleder desværre måtte stoppe. Men nu vil vi meget gerne have koret i gang igen, og håber derfor på at finde den rette korleder til at starte det op igen.

Det søger vi:

En korleder med relevant uddannelse, f.eks. Musikvidenskab, konservatoriet eller lærerseminariet og/eller erfaring fra tidligere kor. Du skal være åben og imødekommende og også være interesseret i at støtte det sociale fællesskab i koret, da det sociale også er en vigtig del af det for mange af vores deltagere. Dertil skal du kunne favne et stort kor på 20-25 deltagere og formå at tilpasse undervisningen så alle kan være med. Koret synger hovedsageligt rytmisk musik indenfor pop og rock genrerne. Gerne en blanding af nyt og gammelt og meget gerne nogen velkendte sange ind i mellem.

Da det foregår i Solbjerg, ville det mest optimale være at finde en korleder der bor i Aarhus Syd området eller har bil. Ellers går der også en bybus fra Aarhus, så det er muligt at komme til og fra med offentlig transport.

Ansættelsesforhold:

Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.
Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 300,13 kr. pr. lektion á 55 minutter (inkl. forberedelse). Dertil tillægges 12,5% i feriepenge.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til signe@fof-aarhus.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe Lund, koordinator for musikkurser, på tlf. 8612 2955 eller mail: signe@fof-aarhus.dk