Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Korleder til Tranbjergkoret

FOF Aarhus søger korleder til Tranbjergkoret

Vi søger en korleder til Tranbjergkoret. Det er et selvstændigt kor, men administreres af FOF Aarhus. Dvs. at man som korleder er ansat hos FOF Aarhus, og aflønnes derigennem.

Tid: tirsdag kl. 19.30-21.30
Sted: Tranbjerg Sognegård
Ansættelsesstart: Slut august eller start september 2023 – efter aftale
Undervisningen er delt op i henholdsvis en forårssæson og en efterårssæson.

Det søger vi:

Vi søger en korleder, som kan styre slagets gang og være musikalsk leder for os. En, som kunne tænke sig at bruge en tirsdag aften i Tranbjerg sammen med en flok hyggelige mennesker.
Vi er et blandet amatørkor på ca. 20 sangere, (nogle lidt mere amatør end andre), og vores repertoire er ligeledes varieret. Vi synger lettere klassiske satser, rytmiske satser og også gerne fra højskolesangbogen.
Vi synger helst på dansk og engelsk, og vi synger gerne 3 eller 4 stemmigt, men har for tiden kun to tenorer og en bas.

Ansættelsesforhold:

Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.

Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 300,13 kr. pr. lektion á 55 minutter (inkl. forberedelse). Dertil tillægges 12,5% i feriepenge.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til signe@fof-aarhus.dk
Har du spørgsmål til koret og det indholdsmæssige kan du kontakte Berit Kjærgaard på tlf. 61301900 eller mail bbkjaergaard@hotmail.com
Har du derimod spørgsmål til ansættelsesforhold, løn osv., er du velkommen til at kontakte Signe Lund, koordinator for musikkurser hos FOF Aarhus, på tlf. 8612 2955 eller mail: signe@fof-aarhus.dk