Skip to content

Ny korleder til “De glade amatørers kor” søges

Billede af 'De glade amatøres kor', et kor under ledelse af korleder Jakob Nielsson, FOF Aarhus

Er du vores nye korleder?

”De glade amatørers kor” er to kor som har eksisteret gennem 4-5 år henholdsvis i regi af FOF. Det ene kor øver tirsdag aften og det andet onsdag aften. Der er et skiftende antal medlemmer, mellem ca. 25 og 30. Heraf er de fleste gengangere, men nye kommer også til. Korene blev oprettet med det formål at samle nybegyndere, let øvede og øvede korsangere med interesse for at synge både flerstemmig korsang og en gang imellem også fællessang. De er bredt funderede, og der er en dejlig stemning med plads til både læring, humor og alvor.

Koret har i de senere år været ledet af Cand. Mag. i musik og korleder Jakob Nielsson. Vi søger en korleder med solid faglig baggrund og naturlig autoritet. Du må gerne være ambitiøs og nytænkende i dine arrangementer og repræsentere en bred musiksmag. Du skal have lyst til at udfordre korene i en anerkendende og tålmodig ledelse. Humoristisk sans er ikke af vejen.

For at finde den helt rigtige nye korleder til korene afholder vi en dirigentprøve d. 19. August, hvor de forskellige udvalgte ansøgere vil få 20 minutter hver med koret, hvor vi sammen vil indstudere det, du kommer med.

Passer du på ovenstående beskrivelse og har lyst til at sende en ansøgning, vil vi gerne høre fra dig. Ansøgningen sendes til kormedlem Anne Agger aggeranne@gmail.com eller ring på tlf. 87553053.
Løn efter aftale med FOF. Hvis du vil vide mere om løn og arbejdstider, kontakt Signe Lund Christoffersen, FOF signe@fof-aarhus.dk

Ansøgningsfrist: 14/8