Skip to content

FOF Aarhus søger trommeunderviser

Vi søger en ny underviser til vores trommeundervisning.

Ved trommeundervisning er deltagerne på hold med max 2 personer, men ofte vil undervisningen blive afviklet individuelt med ca. 25 minutter pr. deltager. Hvis det giver mening i forhold til niveau, genre mv. er det også muligt at gennemføre det som holdundervisning for 2 deltagere ad gangen.

Til efterårssæsonen 2023 mangler vi underviser til følgende trommehold:

Onsdag – Møllevangskolen (Start d. 13/9 eller efter aftale)
Kl. 15.30-16.20 (2 elever)

Kl. 16.20-17.10 (2 elever)

Kl. 17.10-18.00 (2 elever)

 

Ansættelsesstart: september 2023 eller efter aftale

Det søger vi:

En underviser der er åben og imødekommende og klar på at tilpasse undervisningen efter deltagerne på holdet. Du skal kunne tilbyde et spændende og varieret repertoire til undervisningen. Du har en relevant uddannelse, f.eks. Musikvidenskab, konservatoriet eller lærerseminariet og/eller erfaring fra tidligere underviserjobs.

Ansættelsesforhold:

Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven. Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 300,13 kr. pr. lektion á 55 minutter (inkl. forberedelse). Dertil tillægges 12,5% i feriepenge.

 

Du ansættes som udgangspunkt for 1 sæson ad gangen (Efterår / forår), men ofte med mulighed for at fortsætte sæson efter sæson.

 

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til signe@fof-aarhus.dk

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe Lund, koordinator for musikkurser, på tlf. 8612 2955 eller mail: signe@fof-aarhus.dk