Skip to content

Underviser til Minimaker

Billede af overgangsmad til børn, kursus ved FOF AarhusBliv vores nye madunderviser blandt forældre og babyer!

Lige nu mangler vi en underviser til vores workshop i overgangskost – Mini-maker – hver anden torsdag. Så drømmer du om at være med til at klæde forældre godt på til barnets overgang fra flydende til fast føde, så hører vi gerne fra dig. Vi ser gerne, at du har en ernæringsfaglig baggrund og har viden om kost til babyer og små børn.

Hvad er Mini-maker?
Mini-maker er en workshop, et inspirationsforum, et fællesskab, et eksperimentarium – kort sagt et rum, hvor forældre kan mødes og få viden omkring overgangskost, dele erfaringer og få inspiration til at lave grød, mos og andre hapsere til de små.
For når den lille ikke længere kan nøjes med mælk, åbnes en helt ny verden både for barnet og forældrene. Hvad må barnet få hvornår? Hvor meget skal det spise? Og hvordan gør man det nemmest for sig selv?

Interesseret?
Vi glæder os til at høre fra dig! Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om stillingen eller ønsker at søge den. Send din ansøgning til Anne Vrangbæk Kirk på anne@fof-aarhus.dk. Ellers ring på tlf. 8612 2955 for at høre nærmere.

Det praktiske
Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.
Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 288,61 + feriepenge inkl. forberedelse per lektion. Kursernes afvikling er under forudsætning af tilstrækkelig tilslutning.