Skip to content

Underviser til svømning for gravide

Er du vores nye underviser til holdet "Svøm og træn – for gravide"? Vi søger lige nu en ny underviser til forårets hold i Beder-Malling, og det kan blive dig!

På holdet laves der varieret og effektiv træning i vand. Her får vi høj puls til gode og skånsomme øvelser for gravide. Træningen tilpasses individuelt, hvis deltageren ønsker det. Målet er en sjov og behagelig træningstime.

Timen kan være en kombination af høj puls, åndedrætsøvelser, træning af bækkenbund, ryg og led, samt gruppeaktiviteter, der øger motivationen, men du er velkommen til at komme med dine egne input.

Vi søger en underviser, som er uddannet psykomotorisk terapeut, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med svømning for gravide, men det er ikke et krav. 

Du skal have lyst til at undervise i et uformelt miljø med plads til alle. Derudover skal du have et gyldigt livredderkursus eller en gyldig sikkerhedsprøve - men har du ikke det, har du mulighed for det gennem os inden opstart. Kontakt os da hurtigst muligt, og hør nærmere.

Tid og sted
Torsdage kl. 16.00-16.45 i perioden fra d. 04/04/24 t.o.m. d. 13/06/23.
Undervisningssted er Egelund Svømmehal i Beder-Malling.

Om FOF Aarhus
FOF Aarhus er en folkeoplysningsvirksomhed, der udbyder et bredt udsnit af undervisnings- og fritidsaktiviteter inden for hele det folkeoplysende område, herunder kurser, foredrag og debatter samt kursusvirksomhed inden for kompenserende undervisning og specialundervisning samt projekter med kommunale og private aktører.

Ansøg i dag!
Lyder det som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig snarest muligt! Send os din ansøgning til rebecca@fof-aarhus.dk

Vi afholder løbende samtaler, og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rebecca Fredenslund på rebecca@fof-aarhus.dk