Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Undervisere i madlavning

Vi søger nye undervisere inden for madlavning!

Er du uddannet kok, bager, konditor eller har du en stor passion for en bestemt type madlavning? Og drømmer du om at inspirere andre til at udvide deres repertoire i køkkenet? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der kunne være for, at du kan blive en del af vores underviserteam inden for madlavning.

Vi søger bl.a. undervisere til kurser i:

- Mellemøstlig mad

Derudover er vi altid interesserede i at udforske nye tendenser inden for madlavning, og vi bliver meget glade, når vi får inputs og forslag til nye madkurser, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du sidder med en god idé.

Som underviser kan du være tilknyttet med et enkelt weekendkursus eller du kan have flere længerevarende kursusforløb. Så en ansættelse som underviser kan i høj grad tilpasses din hverdag og dine ønsker.

Interesseret?
Send din ansøgning eller kursusforslag til Lone Skovlund på lone.s@fof-aarhus.dk. Ellers ring på tlf. 8612 2955 for at høre nærmere.

Det praktiske
Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.
Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 295,47 + feriepenge inkl. forberedelse.