Skip to content

Underviser i saxofon (barselsvikar)

Billede af kursist og underviser Harry Arvidsen, klarinetundervisning ved FOF Aarhus.

Er du vores nye saxofonunderviser i FOF Aarhus?

FOF Aarhus søger en barselsvikar til at varetage undervisningen af 5 saxofonhold på forskellige niveauer. Stillingen er på ca. 9 timer om ugen + forberedelse, og i første omgang søger vi en vikar til perioden september-december 2020. Hvert hold er på maks. 5 deltagere, og der er undervisning en gang om ugen i 1 time og 50 minutter pr. hold.

Undervisningen foregår i Aarhus-området og ligger om mandagen fra kl. 17-21 og tirsdagen kl. 15-21. Vikariatet kan evt. deles mellem to personer, hvis det ikke er muligt at finde en, der kan begge dage.

Vi søger en person, der er fagligt dygtig og har erfaring med både selv at spille saxofon og undervise andre i det. Det sociale fylder en del på vores kurser, så du skal også være indstillet på at tage del i snakken i pausen og sørge for en ”god stemning” på holdet.

Som underviser hos FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte musikkoordinator Signe Lund på signe@fof-aarhus.dk eller telefon 8612 2955. Send også gerne din ansøgning til signe@fof-aarhus.dk hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!