Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Tilgængelighed

Hos FOF Aarhus har vi respekt for det enkelte menneske, og der skal være plads til alle. Har du et fysisk eller psykisk handicap og/eller er kørestolsbruger, har du mulighed for at tilmelde dig et af vores mange kurser og ikke kun vores hensyntagende hold. Alt efter kursus undersøger vi gerne, hvorvidt det er muligt for dig med psykiske eller fysiske gener at tilmelde sig et ordinært hold. På visse hold vil der være mulighed for, at en ledsager kan komme med.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvorvidt specifikke kurser er en mulighed for dig med handicap og/eller som kørestolsbruger, skriv meget gerne til os på mail@fof-aarhus.dk eller ring på tlf. 8612 2955. Hvis du har spørgsmål vedrørende andre handicapforhold, end dem der findes på denne side, er du også velkommen til at kontakte os, og vi vil svare bedst muligt.

Praktiske informationer

 • Handicapparkering

  Ved vores undervisningslokaler og foredragssteder er der som regel mulighed for handicapparkering. Dog varierer antal pladser, hvorfor der nogle gange henvises til nærmeste handicapparkering.
  Gå til Aarhus Kommunes side for parkering for personer med handicap for at undersøge parkering tættest på de forskellige undervisningssteder.

 • Adgang til kursuslokaler

  Elevator findes kun i nogle bygninger. Derfor kan det være en god idé at forhøre sig hos os på mail@fof-aarhus.dk eller på telefon: 8612 2955.

 • Kontakt os 

  Har du andre spørgsmål vedrørende handicapvenlige faciliteter, er du velkommen til at kontakte os på mail@fof-aarhus.dk eller på telefon: 8612 2955 , og vi vil forsøge at besvare bedst muligt.

Billede fra undervisning i hensyntagende patanjali-yoga ved underviser Charlotte Rommers, FOF Aarhus

hensyntagende undervisning

Tag på et hensyntagende motionshold

Oplev glæde ved motion med målrettet undervisning, hvor der bliver taget hensyn til dine behov hos FOF Aarhus