Skip to content

Om os

FOF Københavns Omegn er en del af Danmarks største udbyder af folkeoplysning, Folkeligt Oplysnings Forbund, som består af 39 selvstændige foreninger i hele landet. 

Som aftenskole er FOF Københavns Omegns overordnede mål at udbyde kurser, foredrag og arrangementer som giver ny viden og kompetencer, spændende oplevelser og værdifulde fællesskaber. Vi udbyder folkeoplysende undervisning i kommunerne Albertslund, Ballerup, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Taastrup og Vallensbæk.

Hos FOF Københavns Omegn kan du bl.a. deltage i debatter og foredrag, lære at tale et nyt sprog, holde dig i form, lære at lave lækker mad fra hele verden, udvikle dine kreative egenskaber, opdage glæden ved musik, sang og dans samt tage med på kulturelle besøg og udflugter i hele landet. Vores kurser afholdes både i dags- og aftentimerne samt i weekenderne. I skolernes efterårsferie og vinterferie ligger vi særlig vægt på at skabe værdifulde hyggestunder og aktiviteter for børn og deres familier.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Mere end 120 dygtige undervisere, guider og foredragsholdere står klar til at byde dig velkommen på vores mere end 900 forskellige kurser. Sammen gør vi alt, hvad vi kan for, at du går hjem med gode oplevelser, ny viden og lysten til at blive klogere. Uanset hvilket interesseområde, du ønsker at gå i dybden med. 

Velkommen til FOF Københavns Omegn.