Skip to content
Ballet for børn og unge hos FOF København

Ballet

Undervisning i ballet for børn med sjov, leg og piruetter

Kurser i ballet for børn er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. Ballet for børn er en kombination af sjov, leg og motorik, samtidig med at børnene lærer grundtrinene i ballet. Vi tilbyder kurser i ballet for børn på forskellige niveauer i Søborg og på Frederiksberg. 

Vi tilbyder ballethold fra alderen 4 år, og i starten af hver sæson har vi prøvetimer, som du kan tilmelde dit barn, så I kan teste af, om ballet er noget for hende eller ham.

Se også vores øvrige børnedansehold, hvor dit barn bl.a. kan gå til hiphop og kreativ dans.

Holdet er for børn uden forældre

Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være "kigge på"-dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn om at blive i bygningen, mens undervisningen foregår.

Værd at vide

På vores kurser i ballet for børn skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan være almindelige gamacher eller træningstøj. Det er vigtigt at have nogle ordentlige balletsko på, så fødderne kan strækkes. Skoene skal helst være med ruskindssål, og det kan anbefales at købe rigtige balletsko – f.eks. på dancegymshop.com (koster ca. 250 kr.).

Tilmelding til vores kurser i ballet for børn

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér