Skip to content
Instawalk på Nørrebro med Lisbeth Johansen

Instawalk Nørrebro – en ny vinkel

Instawalk Nørrebro – en ny vinkel

Nørrebro er et blandet kvarter; det er og kan mange ting...

På denne instawalk retter vi både fokus på bydelens grønne områder og på de andre små særlige steder, hvor man midt i storbyens stress og jag kan trække vejret for en stund.

Turen er en instawalk, hvor vi med smartphones skaber fælles indhold på Instagram gennem hashtags, men du er velkommen til også at tage dit ’rigtige’ kamera med. Undervejs på turen får du tips og tricks til gode billeder og lidt inside-viden om Nørrebro.

Vi skal se på, hvordan man med et specifikt fokus og forståelse for vinkling og motivvalg kan skabe mere bevidste billeder. Du får introduktion til lettere billedredigering på Instagram, strategi for upload samt gode råd om deling og rækkevidde ved hjælp af bl.a. hashtags og tekst.

Vi bevæger os fra Skt. Hans Torv over Guldbergsgade og mod Superkilen på Ydre Nørrebro. På vejen kommer vi forbi steder som den jødiske kirkegård og Astrid Noacks Atelier. Derefter gennem Nørrebroparken mod det trendy kvarter omkring Jægersborggade og Stefansgade, hvor små alternative butikker og caféer præger gadebilledet. Videre ad Jagtvej, hvor vi bl.a. kommer forbi pladsen, hvor Ungdomshuset tidligere lå for at slutte på Assistenskirkegården.

Vi arbejder med hashtags som #instawalknørrebro, #nyvinkelpånørrebro og #storbyensoasercph.

Bemærk: mænd må gerne medbringe kasket eller lignende, da vi skal på den jødiske kirkegård.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser