Skip to content

Salgsbetingelser

Tilmelding
Din tilmelding er først endelig, når du har modtaget en kvittering pr. mail. Uanset hvor i landet du bor, kan du tilmelde dig og deltage i kurser, foredrag og workshops hos FOF Køge Bugt. Du kan vælge følgende former for tilmelding:

  1. Tilmelding og betaling via vores hjemmeside. Her kan du betale med Dankort, MobilePay eller få tilsendt et elektronisk girokort til din mail. Grundet nye EU-sikkerhedskrav ved betaling med Dankort skal du bekræfte dit køb med MitID*.
  2. Send en mail til kogebugt@fof.dk eller ring til os på 5665 5322. Vi sender en bekræftende mail med betalingsoplysninger. Husk at oplyse navn, adresse, mail og telefonnummer. 
  3. Ved personlig henvendelse på FOF Køge Bugts kontor, Brogade 19, 1, 4600 Køge. 

Efter tilmelding modtager du en tilmeldingsbekræftelse samt en faktura på dit køb per mail: Tilmeldingsbekræftelsen indeholder alle relevante oplysninger om den aktivitet, du har tilmeldt dig. Vi sender ydermere en separat faktura til dig, der er registreret som betalt. Medmindre der sker ændringer på aktiviteten, hører du ikke yderligere fra os inden start.  Bemærk, at vi ikke fremsender mødekort. Det elektroniske girokort fungerer som mødekort efter indbetaling.

 

*EU’s skærpede sikkerhedskrav betyder, at du fremover skal godkende dine betalinger på nettet på en af følgende måder:

 

  • MitID: Du vil blive bedt om at indtaste dit MitID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via MitID appen på din telefon.
  • SMS-kode: Du modtager en engangskode på SMS fra Nets, som du skal indtaste ved betaling.

Læs mere om godkendelse af kortbetalinger her.

 

Kursusinformation

Ved tilmelding til kurser, foredrag eller oplevelser, giver du automatisk samtykke til, at FOF Køge Bugts administration og undervisere må kontakte dig i forbindelse med din deltagelse på holdet via e-mail, sms eller brev. Dette kan skyldtes f.eks. kursusinformationer om aflysninger, ændringer m.m. 

 

Pris og materialeudgifter

Pris for deltagelse i vores aktiviteter er anført ud for de enkelte kurser og foredrag. Eventuelle ekstraudgifter til bøger og andre materialer i forbindelse med undervisningen kan forekomme, og vil fremgå under afsnittet “bemærkninger”.

 

Eventuelle ekstraudgifter afholdes af deltagerne, medmindre andet fremgår af kursusbeskrivelsen. 

 

Afmelding og tilbagebetaling

Ønsker du af en eller flere grunde at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling ske indtil 14 dage før kursets/foredragets planlagte start. Vær opmærksom på at din betaling vil blive fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr. Er der mindre end 14 dage til start, er tilmeldingen bindende -uanset årsag- og betalingen kan ikke refunderes. Ændringer af undervisningssted og underviser samt aflysninger/forlængelser pga. sygdom o.lign., berettiger ikke til tilbagebetaling. Kan et kursus mod forventning ikke etableres, returneres det fulde kursusbeløb.

 

Fortrydelsesret

Bemærk venligst vedr. fortrydelsesret: Køb af kurser, foredrag og lignende hos FOF Køge Bugt er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

  

Forhåndstilmeldinger

Når du har været tilmeldt et sæsonhold (kursus eller foredragsrække) hos FOF Køge Bugt, reserverer vi en plads til dig på samme hold i næste sæson. Forhåndstilmeldingen er kun et tilbud – hvis ikke du har betalt inden betalingsfristens udløb, frigiver vi pladsen til andre interesserede. Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. Det kan f.eks. være, hvis et bassin lukkes på grund af forurening eller lokaler, der lukkes som følge af skybrud. I tilfælde af force majeure vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb. 

 

Omlægning af undervisning

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at omlægge undervisningen, f.eks. afholde mødegange som onlineundervisning, nedjustere deltagerantallet på holdet, flytte lokale eller undervisningssted, afholde undervisningen med en vikar ved sygdom osv.

 

Teaterbilletter refunderes ikke

Der tages forbehold for ændring af underviser og sted samt aflysning/forlængelse pga. sygdom el.lign.

 

Force majeure

Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. Det kan f.eks. være, hvis et bassin lukkes på grund af forurening eller lokaler, der lukkes som følge af skybrud. I tilfælde af force majeure vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb.