Skip to content
TegneCamp for børn i vinterferien hos FOF Nordsjælland

TegneCamp i vinterferien for børn 8-12 år

Elsker dit barn at tegne og at være kreativ? 

Tegning udvikler børns evne til at koncentrere sig og deres øje-hånd koordination. Dette er et hold for børn i vinterferien, hvor vi fordyber os i sjove kreative processer med tegning. Vi skal bruge fantasien og samtidig forbedre vores tegneteknik.

Vi hygger os i dejlige omgivelser med fokus på fælleskab, mens børnenes kreativitet udvikles. Alle kan være med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.02.2023 10:00-14:25 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
2 Onsdag 15.02.2023 10:00-14:25 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
Underviser

Bettina Nielli Briand

Bettina Nielli Briand er kulturformidler, cand.phil. og billedkunstner. Hun er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze, kunstbaseret coach fra TimeArt, cand.pæd. i didaktik fra Aarhus Universitet (speciale i børns læring og kreativitet) og har læst kunsthistorie på amerikansk kunstinstitut.

Bettina arrangerer kreative workshops for børn, for børn og familier med fokus på leg og læring.

Hun har mere end 15 års erfaring indenfor undervisning, formidling og forskning, og har undervist børn/unge 0-18 år og voksne i dagtilbud, skoler på museer, biblioteker, børnekulturfestivaler, virksomheder, aftenskoler med mere.

Bettina har udstillet sine værker i Italien, Frankrig og Danmark, og er professionelt anerkendt kunstner gennem Billedkunstnernes Forbund og IAA (International Association of Art). Indenfor formidling af kunst, kultur og de kreative processer er hun med i danske og europæiske netværk og opdateret med helt ny forskningsviden indenfor feltet.