Skip to content
Lær at investere i aktier hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lær at investere i aktier for begyndere

Lær at investere i aktier for begyndere

Kursusbeskrivelse:
Dette kursus dækker de grundlæggende aspekter af at investere i aktier, herunder hvordan man starter, opretter en konto og et depot, og får lagt en plan. Vi fokuserer på trygge investeringsstrategier og hvordan man undgår almindelige faldgruber, samt lærer om risikostyring for at sikre en velafbalanceret portefølje. Vi har primært fokus på investeringsfonde og selve begrebet i at begynde at investere. Man kan begynde at investere for allerede få hundrede kroner, men man skal være obs. på gebyr.

Vi forventer at i løbet af kurset at I skal lave jeres første investering. 200-500,- pr. person. Vi lære om at overføre penge sikkert fra egen bank til eget depot. I kommer kun til at have med egen konto at gøre, og al overførsel af midler foregår fra jeres egen bank til jeres eget depot.

Forudsætninger/krav:
Ingen forudgående kendskab til aktiemarkedet eller investering er nødvendig. For at oprette et depot skal man oprettes med MitID og der kan godt gå noget tid før at man bliver godkendt.

Medbring:
En bærbar computer med adgang til internettet og MitID. Adgang til Netbank eller mulighed for manuelt at gå i banken senere og overføre til eget
depot.

Mål:
Efter afslutningen af kurset vil deltagerne have en grundlæggende forståelse af, hvordan aktiemarkedet fungerer, og hvordan man investerer i aktier. Deltagerne vil være i stand til at identificere potentielle investeringsmuligheder, forstå risici og udvikle en personlig investeringsstrategi baseret på solid risikostyring.

Der tages forbehold for ændringer, da vi tager hensyn til deltagernes ønsker og niveau.