Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

FOF Nordvestjylland, IT og fotokurser, Holstebro

Lær at blive digital

Lær at blive digital

Dette kursus henvender sig til dig, der også synes, at den digitale verden er en jungle. Alle kan være med 😊

Du får en grundig introduktion til de forskellige programmer og sociale medier:

1. gang:

Google i stedet for Microsoft Office pakke (word, excel, powerpoint). Google har et gratis alternativ. Google har både Docs (word), Sheets (excel) og Slides (powerpoint). Her vil vi gennemgå det med at oprette en google konto, hvordan man arbejder på tværs af enheder, og samarbejde med andre i dokumenter m.m. Hvordan der bliver gemt i skyen automatisk, oprette dokumenter og lignende.

2. gang:

Sociale Medier

Hvad er der af sociale medier, hvordan opsætter jeg en konto, hvad kan jeg bruge Facebook og Instagram til, er det sikkert, hvad er faldgruberne, hvordan laver jeg fælles messenger-grupper, hvordan opretter jeg en gruppe til eksempelvis familien og derinde deler nyheder kun med familien og med billeder.

3. gang:

Canva - Her lærer vi at redigere og udarbejde visuelle ting. Det kan være invitationer til fødselsdag, en billedecollage så flere billeder bliver til 1, julekort, visitkort, små korte videoer med effekter, animationer til videoer. Canva er et gratis program hvor man kan utrolig meget i den gratis version.  

4. gang:

Hvordan laver jeg hurtigt redigering af billeder på min telefon og hvordan sammensætter jeg små korte videoer på telefonen ved hjælp af gratis programmer? Vi lærer at bruge det i Canva også.