Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Træning i vand for gravide, varmtvandstræning for gravide, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Aqua-flow for gravide - Holstebro

Aqua-flow for gravide - Holstebro

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide – med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære. 

Under graviditeten bliver kroppen belastet mere end normalt. Det unikke ved bevægelse i vand for gravide er, at musklerne styrkes, og leddene aflastes. Gravide med gener i lænd og bækken oplever ofte en bedring. På holdet træner vi også evnen til at slappe af og give efter – evner der kan komme dig til gode under fødslen.

Kom med til bevægelse i vand for gravide, hvor du får mulighed for at styrke din krop på en sjov og anderledes måde! Du behøver ikke kunne svømme for at være med, da træningen tilpasses til dig. Alle kan være med. 

Vandets opdrift aflaster dine led og kan give en fornemmelse af lethed i kroppen. Vandet giver dig en større bevægelsesfrihed, samtidig med at vandmodstanden er med til at aktivere kroppens muskulatur. Desuden aktiveres venepumpen i vandtræningen, hvilket kan forebygge og afhjælpe væske i kroppen under din graviditet.

Vi lægger særlig vægt på:
• Høj puls for at styrke kredsløbet
• Bevægelighedstræning med særligt fokus på ryg og bækken
• Åndedrætsøvelser der kan gavne afspænding og støtte under fødslen
• Træning af muskler, led og bækkenbund.
• Refleksion og øvelser der kan styrke din kropsbevidsthed
• Aktiviteter i gruppen der kan gøre træningen sjov og motiverende.

Du kan starte hvornår som helst det passer for dig i løbet af din graviditet. Undervisningen består af 45min i det kolde bassin (27C), og afslutningsvis 10 min afspænding i varmtvandsbassinet (34C). I alt 55min. Holdet kører over 4 eller 5 gange, se mere ved det enkelte hold.