Skip to content

Ofte stillede spørgsmål

Babysvømning er godt for din baby og styrker relationen mellem din baby og dig!

FAQ babysvømning, tag baby med i vandet og styrk jeres relation, FOF Nordvestjylland

Hermed svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål vedr. babysvømning hos os:

  1. Hvor gammel skal babyen være for at deltage? Som udgangspunkt skal barnet have nået sin fødselsvægt og navlen skal være helet. Vi anbefaler, at du spørger din sundhedsplejerske eller læge, hvis du er i tvivl.
  2. Hvordan tilmelder man sig? Tilmelding sker via vores hjemmeside. Er der spørgsmål, er man altid velkommen til at sende en mail eller ringe til kontoret.
  3. Kan man købe et klippekort? Nej det kan man ikke. Man tilmelder sig et forløb på typisk 5 gange og betaler for alle gange.
  4. Må begge forældre være i vandet sammen med babyen? Der er kun plads til 1 forælder pr. barn. Det skal dog ikke være samme forælder hver gang, så man kan sagtens skiftes. 
  5. Hvad skal man have med? Baby skal bruge badeble og gerne også badebukser. 
  6. Hvad med omklædning? Både babyen og den voksne skal vaskes grundigt af, inden I hopper i vandet. Der må gerne være en ekstra voksen med til at hjælpe med omklædning.
  7. Hvad med bassinhøjde? I Holstebro Svømmecenter i bassinhøjden 140 cm, så er man ikke så høj, er Vinderup Svømmehal med en bassinhøjde på 90 cm et godt alternativ.
  8. Hvad hvis der sker "uheld" i vandet? Skulle en baby tisse eller gylpe i vandet, ved jeres underviser og personalet i svømmehallen hvordan de skal håndtere situationen.
  9. Hvordan melder man afbud ved sygdom? Afbud til en enkelt gang meldes via SMS til underviseren. 
  10. Spørgsmål generelt? Kontakt FOF kontoret - vi hjælper gerne!