Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Gå til pilates ved FOF Nordvestjylland i Holstebro

Pilates for letøvede

Pilates for letøvede

Holdet er for dig, som kender til grundprincipperne indenfor pilates-træning.

Hvis du har dyrket yoga eller anden lignende træning, vil du også kunne deltage på holdet.

Info til deltagere i Vinderup: Medbring gerne selv en tykkere træningsmåtte og tag på, som du kan bevæge dig i, gerne med lange ærmer og evt. sokker samt et lille tæppe.

Pilates er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et roligt tempo med bevidst brug af vejrtrækningen. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og dermed fjerne generende spændinger. Pilates er ikke puls-træning, men visse øvelser giver sved på panden, og du mærker, at du bliver stærkere.

- Pilates er en effektiv og samtidig behagelig træningsform.
- Pilates giver et stærkt korset
- Pilates kan virke afstressende i en travl hverdag.

Efter få gange kan du mærke en forskel i kroppen, efter endnu flere gange kan du se effekten på kroppen og når sæsonen slutter, vil de trofaste deltagere føle det som at få "en ny krop".

Øvelserne varierer i sværhedsgrad og hver undervisningsgang vil indeholde øvelser, der træner hele kroppen.
Igennem forløbet vil vi udfordre styrken, smidigheden og balancen.